Veel Gestelde Vragen / Frequently asked questions

Verwerking / 3D-printen Tijd

We drukken alle miniaturen af op “Resin printers” die snel en gedetailleerde modellen printen. Terrein delen worden op FDM printers geprint.

De doorlooptijd is voor alle modellen op de Resin printers 3-5 dagen.

De grootste print (piratenschip) die we hebben, die in totaal meer dan 50 onderdelen bevat, zou minimaal een twee doorlooptijd hebben op de FDM printers.

De doorlooptijd is voor 90% van de bestellingen 1-5 dagen. Mocht dit niet het geval zijn dan hoor u van ons, zodat u altijd op de hoogte blijft.

Wij printen enkel bestelling dus als u wijzigingen wilt, is dat altijd mogelijk!

Verzending

Wij verzenden via DHL en hebben daar goede ervaringen mee.

We verzenden bestellingen gemiddeld 1 tot 5 werkdagen na aankoop. Artikelen worden op bestelling afgedrukt. 

Neem contact met ons op als u een ander transportbedrijf wenst.

Algemene verzendtijden

Dit zijn algemene verzendtijden van DHL. Feestdagen, Covid uitbraken en andere onvoorziene omstandigheden kunnen van invloed zijn op deze levertijden. Als u Expres verzending wilt, neem dan contact met ons op.

Nederland — 1-2 werkdagen
België –4-6 Werkdagen
Duitsland, Ierland –2-3 Werkdagen
Kroatië, Portugal, Zweden — 4-5 Werkdagen
Denemarken, Estland, Finland, Hongarije, Litouwen, Luxemburg, Malta, Slovenië, Slowakije, Spanje — 5-6 Werkdagen
Bulgarije, Frankrijk, Griekenland, Letland — 6-7 Werkdagen
Oostenrijk, Roemenië, Tsjechië — 7-8 Werkdagen
Italië, Polen — 10+ Werkdagen

Verzend Kosten

Nederland — € 5,75 
België — € 9,00
Duitsland, Denemarken, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Zweden — € 10,00
Bulgarije, Estland, Griekenland, Hongarije, Kroatië, Letland, Litouwen, Malta, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië — € 16,00
Finland, Frankrijk, Ierland, Polen, Portugal, — € 12,00

 

 

Verpakking

Elke mini wordt zorgvuldig verpakt in noppenfolie de doos wordt zoveel mogelijk volgestopt met meer noppenfolie om schokken zoveel mogelijk op te vangen. Dit doen we om transportschade tot een minimum te beperken.

Gebroken 3D-print

Is uw 3D-Print beschadigd tijdens verzending? Neem dan zo snel mogelijk contact op, dan kunnen we kijken of het vervangen kan worden. Maak a.u.b. een foto van de beschadigde prints, verzenddoos enz. en mail ons op Info@fantasyprints.nl

Is er iets anders gebeurd? Gelieve ons te contacteren

Express verzending en verwerking.

Wij printen en verzenden alles tussen de 1 tot 5 werk dagen. Als je iets sneller nodig hebt dan dat, is dat altijd mogelijk, maar neem voordat je bestelt contact met ons op met wat je wilt en wanneer je het nodig hebt. Meestal kunnen we uw bestelling snel verwerken, maar het is op bestelling per bestellingsbasis.

Email info@fantasyprints.nl

 

3D geprint materiaal
materiaal type
Wij geven de voorkeur aan ABS-achtige hars. Dit geeft de 3d prints meer duurzaamheid en zijn minder broos. Het is niet het goedkoopste materiaal of het duurste materiaal dat u kunt gebruiken. Het werkt perfect voor uw gemiddelde gebruikssituatie van 3D-geprinte miniatuur, het heeft enige vergevingsgezindheid als u er ruw mee bent, maar het is niet bedoeld voor intensief gebruik.
 
Als u flexibele of hardnekkige hars nodig heeft, is dat ook een mogelijkheid, maar het wordt niet gebruikt op standaardbestellingen, dus neem contact met ons op als dat is wat u zoekt.

.

Kleur

Onze standaardkleur is blauw. We kunnen in een paar andere kleurvariaties afdrukken; Helder, grijs, blauw getint helder, groen getint helder, zwart, wit en huidskleur. Wilt u een andere kleur neem dan contact met ons op 🙂

Retourbeleid

we accepteren retourzendingen voor alle producten, verwachten aangepaste bestellingen, 14 dagen na de levering van uw bestelling.

Meer informatie vind je hier https://fantasyprints.nl/retourbeleid/

Heb je vragen over ons retourbeleid neem dan contact met ons op via info@fantasyprints.nl